Megekko

De website van megekko is echt heel overzichtelijk en alles is makkelijk ingedeeld in categorieën. Zo kun je heel makkelijk alles geordend zien. De filters zijn ook fijn en simpel. Ook kun je bij de producten uitgebreide specificaties zien en een productbeschrijving. Het vergelijken van tot acht producten is ook heel handig. Ik vind het echt een hele fijne uitgebreide website. Ook kun je gelukkig gewoon met ideal betalen, en krijg je meteen bevestiging via de mail.

De levering was heel snel, ik had het product in de avond besteld en de volgende avond kwam het al voor 7 uur aan, dit is binnen 24u. Het enige puntje was wel dat de doos van het product zelf (dus niet de doos die er voor bescherming omheen zat) een beetje beschadigd was, er zat een deuk in. Daar schrok ik eerst wal van, omdat het een dure grafische kaart was (rtx 5070 ti). Maar de schade was alleen maar aan de doos, dus geen ramp en kan gebeuren.

Ik werd netjes geholpen en ik heb het gevoel dat als de kaart bijvoorbeeld wel beschadigd was dat ze er dan voor zouden zorgen dat ik een vervanging kreeg. Ook werd ik heel netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en wanneer hij aan zou komen.

Scorekaart voor Megekko