AlgemeenNiet alleen omdat ik kans maak op een prijs wil ik graag een review plaatsen, maar ook omdat ik zeer positief ben over de service en levering van mijn nwe PC via Azerty.
Het bestellen ging wat lastig bij het uikiezen van al de verschillende componenten en om die compleet in het winkelmandje te krijgen. Achteraf was het w.s. beter om eerst alle componenten op je Verlanglijst te zetten en dat dan over te zetten naar je Winkelmand/bestelling. Eén component (werkgeheugen) was nu niet goed naar mijn winkelwagen overgekomen, waardoor dit miste in mijn bestelling, maar daarover werd direct contact opgenomen om dit aan te geven. Prima en vlotte afhandeling.
Verzending verliep prima. Alles goed verpakt (ook binnenin de kast). Zeer nette assemblage!
Had zelf nog wel verwacht dat er een afspraak voor aflevering gemaakt zou worden, maar mijn bestelling zat 'opeens' al in het bestelproces van postnl. Ging allemaal goed.
Reageren vlot op mails of telefonische vragen. Zeer prettig contact en afhandeling van vragen.