AlgemeenEen tijdje geleden een TV besteld bij Mediamarkt. Toen deze geleverd werd, was ik toch niet tevreden met het beeld.
Het was een heel gedoe om de TV überhaupt weer te laten ophalen. Pas na 3 dagen, 3x bellen kreeg ik een medewerker te spreken die niet aangaf dat "het systeem voor ophaalafspraken" niet werkte.
Na 5-6 dagen is de TV eindelijk opgehaald. Maar dan begint het lange wachten op je terugbetaling. Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder, is de TV alweer opnieuw verkocht via de Outlet (Ik zag hem opnieuw online staan, aangezien ik de doos met bijbehorend zwart stuk tape herkende.
Mediamarkt geeft aan dat ze de retour hebben ontvangen, en dat het verder wordt uitgezet. De afgelopen 2 weken heb ik al meerdere keren contact gehad met de klantenservice en krijg daar constant hetzelfde verhaal: "We gaan het doorzetten meneer, u ontvangt binnen 3 dagen bericht."
Tot op heden heb ik geen terugbetaling ontvangen, ook geen creditnota ontvangen.
Tsja, zo snel als dat de verkopers je aanspreken in de winkel; zolang mag je wachten op je terugbetaling.
TV was redelijk snel geleverd. Netjes bezorgd. Wel een beetje gehaaste bezorgers
KlantenserviceZie volledige toelichting. Klantenservice staat je in principe netjes te woord, maar daadwerkelijke daden lijken op zich te laten wachten.