AlgemeenIk heb in november een nieuwe telefoon met abonnement besteld en de telefoon wordt snel geleverd.
VerzendingZe hebben de juiste telefoon geleverd, maar het verkeerde abonnement geleverd.
KlantenserviceZe geven toe dat ze een fout hebben gemaakt en beloven het snel op te lossen, maar dat doen ze niet (dit speelt nu 2-3 maanden!!).
Ze beloven een update te geven, maar doen dat niet.
Ze herhalen dezelfde standaard tekst in hun replies, maar ze lossen het probleem niet op.
Super slecht en irritant, ben helemaal klaar met deze toko.
update 22-2: via Tweakers was er een reply op deze review. De tekst die ze hier schrijven, hebben ze me ook al 2 of 3 keer via email geschreven. Ik heb daarop gereageerd met de hoop dat er dan echt iets gebeurt, maar in de praktijk doen ze dat dus NIET. Dus ga dan ook hier niet doen alsof jullie dat wel doen.
Ha,
Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je abonnementsaansluiting. Dat is niet de bedoeling. We hopen daarom graag met je in contact te komen. Mocht je dat graag willen, dan ontvangen we graag een ordernummer en contactgegevens via service@belsimpel.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op!
Groet,
Isa van Belsimpel