Azerty

Ik bestel al jaren bij Azerty voor computeronderdelen en randapparatuur. De webwinkel is overzichtelijk en het assortiment is groot, waardoor ik bijna altijd vind wat ik nodig heb. Bestellen en betalen gaat eenvoudig en als ik voor 23:00 uur bestel, heb ik het product meestal de volgende dag in huis.

Mijn Videokaart werd stevig en netjes verpakt geleverd, wat een gerust gevoel geeft bij duurdere hardware. Ook de garantieafhandeling en service zijn goed geregeld; er is standaard 2 jaar garantie voor particuliere bestellingen en bij problemen wordt er snel gereageerd door de klantenservice. Al met al ben ik erg tevreden over Azerty en blijf ik hier graag mijn bestellingen plaatsen.

De klantenservice van Azerty is op meerdere manieren bereikbaar, onder andere via e‑mail (klantenservice@azerty.nl en service@azerty.nl) en telefonisch op 0572 328120 tijdens kantooruren. Ze hebben aparte contactadressen voor algemene vragen, retouren en garantie, wat het makkelijker maakt om direct bij de juiste afdeling terecht te komen. Op de website staat duidelijk uitgelegd hoe garantie en reparatie werken; particuliere klanten krijgen 2 jaar wettelijke garantie en bij een defect binnen deze periode worden producten gerepareerd of vervangen.

Scorekaart voor Azerty