Megekko

Mijn building en IT hobby begon zelfstandig toen ik 18 werd in 2016 en besloot zelf computers te bouwen stuk voor stuk. ik was er sinds kleins altijd wel geinteresseerd in, maar geen geld, dit kennen we allemaal wel eens.
Het begon bij de eerste beste goedkoopste IT webshop 'Azerty' en een pentium g3258 AMD r7 370 build. Naderhand ben ik vaste klant geworden bij megekko ook wegens de prijzen en uiteindelijk de beste service. Van build naar build en peripherals en monitors naar peripherals en monitors, de building hobby never stops and never ends, fairly kennen heel veel builders dit, dikste pc bouwen om uiteindelijk maar esports te spelen wegens geen interesses in triple A games (mijn ervaring). ik speel alleen world of warcraft.
Al in al, Megekko is momenteel voor mij nog steeds de webshop en zal het vast nog wel blijven. Uiteindelijk besloten mijn laatste build te behouden en vervangen als het verouderd. Maar megekko is wel een een coole webshop ja. Thumbs up.

ik heb geen idee welke product het mag zijn, maar alles is uitstekend en word per direct behandeld mocht het defect of verkeerd besteld of wat dan ook zijn. Laatste order die ik heb gekocht is voor een project die ik onderweg had om door te verkopen wegens overgebleven onderdelen en een lichte upgrade te doen aan me huidige systeem.

Top, geen problemen mee. Altijd verholpen en naar gehandeld. Ik heb eerdere reparaties aangevraagd of dingen opgestuurd, want niet alles kan altijd perfect gaan, beginner of gevorderd en de klantenservice is perfect, zodra het binnen garantie valt uiteraard, anders is het wel een beetje logisch, maar wellicht is megekko dan nog steeds vergeefs :).

Scorekaart voor Megekko