AlgemeenIk heb onlangs een Dell UltraSharp monitor besteld bij Azerty en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De levering was snel en netjes verzorgd, het product was goed verpakt en volledig in orde bij aankomst.
Wat mij vooral opviel is de scherpe prijs in vergelijking met andere webshops. Voor deze monitor kreeg ik bij Azerty echt een goede prijs-kwaliteitverhouding. De bestelling verliep soepel, communicatie was duidelijk en alles werd volgens verwachting geleverd.
Tot nu toe werkt het product perfect en ben ik erg blij met mijn aankoop. Op basis van deze ervaring zou ik Azerty zeker opnieuw overwegen voor toekomstige aankopen.
Bij contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat de levering naar verwachting op 13 februari zou plaatsvinden. Tot mijn verrassing werd het pakket echter drie dagen eerder bezorgd. De communicatie was duidelijk en de levering verliep sneller dan aangegeven. Het product was goed verpakt en in perfecte staat bij aankomst. Inmiddels gebruik ik de monitor naar volle tevredenheid.
KlantenserviceIk heb via WhatsApp contact opgenomen met de klantenservice. De reacties kwamen snel en vriendelijk binnen. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en de communicatie verliep prettig en professioneel. Dat gaf extra vertrouwen in de aankoop.