Megekko

Ik was op zoek naar een nieuwe processor met moederbord. Besteld bij Megekko en ontvangen. Alleen het nieuwe moederbord bleek niet nodig, dus dat is weer terug gegaan. Geen punt bij Megekko en uitstekend verwerkt.

De doos van het moederbord was net te groot om rechtop in de omdoos te passen. Dus die zat er diagonaal in. De processor en koelpasta (toch even meebesteld) zaten onder het moederbord en alles ruimte was verder opgevuld met luchtkussens. Heel stevig.

Ik zou van een B450 naar een B550 moederbord gaan, maar omdat het B450 moederbord wat er in ligt een erg goed bord is heb ik toch besloten om dat extra geld even in mijn zak te houden. Eerst maar eens kijken of het systeem stabiel draait met een 5800X.
Het aanmelden van een retour ging zeer gemakkelijk en de verzendkosten zijn voor jezelf (vind ik persoonlijk prima). De boel weer ingepakt. Label geprint en afgegeven.
Binnen een paar dagen (inclusief weekend) kreeg ik bevestiging dat het pakket was ontvangen en dezelfde dag was het geld terug gestort. Al met al zeer snelle en goede service van Megekko!

Scorekaart voor Megekko