AlgemeenNa ongeveer 10 jaar heb ik Azerty weer herontdekt. Een overzichtelijke website met een groot assortiment rond onder andere computers, beeld & geluid en telefonie.
In korte tijd heb ik er twee bestellingen geplaatst. In beide gevallen ging de bestelling en betaling zeer goed en simpel en je kan voor 23 uur bestellen en de bestelling wordt als het goed is de volgende dag bezorgd. Bij de tweede bestelling was dit tegen 23 uur aan en dan kan het voor Azerty net te krap zijn, dus kwam deze bestelling een dag later.
Bij de eerste bestelling was het wel het geval. Rond het middaguur deed ik de deur open om het pakket in ontvangst te nemen.
Het pakketteb waren goed verpakt met extra luchtkussenzakjes voor de nodige bescherming en om het schuiven te verminderen. Zo hoort het overal te gaan.
Bij mijn tweede bestelling dacht ik heel even een dubbele bestelling te hebben geplaatst, omdat de doos die ik ontving zo groot was (51 x 50 x 60 cm. De doos bleek voor zo’n 80% gevuld te zijn met een hele rits luchtkussenzakjes. Het was geen goedkope bestelling, maar dit had ik ook niet verwacht.