AlgemeenWebsite is overzichtelijk, prijzen zijn laag, doublepoint heeft een laagste prijsgarantie(5% extra korting), levertijden zijn volgens de website zeer kort, Doublepoint heeft regelmatig extra kortingen tot 15% en betalen gaat zeer soepel en credit card reservering wordt zeer snel geint. Kortom, bestellen bij Doublepoint lijkt zeer aantrekkelijk.
Op 21 december 2025 heb ik een platenspeler besteld met een aangegeven levertijd van 1-3 werkdagen. Deze levertijd op de website klopt niet. 6 weken lang heeft men de levertijd niet aangepast op de website terwijl men weet dat de leverancier het artikel niet op voorraad heeft. Dat is in mijn ogen onbetrouwbaar. De bestelstatuslink wordt niet aangepast als de verwachte levertijd niet gehaald wordt en pas aangepast nadat je zelf telefonisch contact opneemt.
Het direct innen van de reservering van de credit card betaling is opmerkelijk, omdat het bestelde artikel niet op voorraad is bij de leverancier. Innen gebeurt normaal gesproken pas nadat het artikel verzonden is en vaak pas nadat het artikel door de klant in ontvangst is genomen. Wat belangrijk is om te weten, is dat de klant de reservering niet kan intrekken, dus het is niet nodig en zeer dubieus wanneer het artikel niet op voorraad is bij de leverancier.
Antwoord op vragen via mail of contactformulier krijg je niet. Telefonisch wordt de klant correct en vriendelijk te woord gestaan, maar de callcentermedewerker is niet op de hoogte van de levertijd. Ik zou worden teruggebeld door de medewerker die meer zou weten over de levertijd, maar ik wacht nog steeds op dat telefoontje. Na de 2e keer bellen kreeg ik bevestiging dat het artikel 2 februari bij doublepoint binnen zou komen van de leverancier en direct zou worden verzonden. Dit is niet gebeurd.
Al met al een teleurstellende ervaring.