AlgemeenIk heb enkele artikelen besteld met een BTW-deal. Tijdens het bestellen gaf de website aan dat de winkel voldoende voorraad had en werd zelfs geadviseerd om langs de winkel te gaan zodat ik mijn bestelling sneller kon ontvangen.
Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik echter de volgende dag gebeld om te horen dat de bestelling werd geannuleerd wegens geen voorraad. Tot mijn verbazing zie ik dat de website nog steeds dezelfde (onjuiste) voorraadinformatie toont. Of de voorraad klopt simpelweg niet, of de artikelen worden bewust niet meer verkocht — mogelijk vanwege de actie.
De voorraadinformatie per winkel is duidelijk onjuist voor alle bestelde artikelen. We leven in 2026; het is moeilijk te begrijpen dat correcte voorraadregistratie nog steeds niet op orde is.
KlantenserviceDe medewerkster van de klantenservice belde mij om de bestelling te annuleren, maar bood geen enkele alternatieve oplossing aan. Er werd bijvoorbeeld niet voorgesteld om de artikelen vanuit een andere locatie naar mijn adres te verzenden. Dat vond ik erg teleurstellend.