ALTERNATE.nl

Mijn nieuwe systeem laten assembleren door Alternate, maar helaas werd de PC vermoedelijk* met defect RAM-geheugen geleverd. Dit resulteerde in constante BSOD’s, mislukte downloads en een onbruikbaar Windows-systeem. Inmiddels is de PC retour, maar de afhandeling verloopt uiterst moeizaam. Zowel de assemblage als het onderzoek door de technische dienst duren erg lang. Bovendien krijg ik aan de telefoon tegenstrijdige informatie: de ene week zijn ze 'net bezig met uitpakken', de week erop is er nog niets gebeurd. De communicatie en snelheid laten momenteel zwaar te wensen over.

Voor de duidelijkheid heb ik de computer:
09/12 besteld
19/12 geleverd gekregen
03/01 teruggestuurd
06/01 ontvangen door winkel
19/01 uit de doos gehaald om te controleren
24/01 nog steeds niet gecontroleerd

Uiteraard heb ik begrip voor de situatie rondom Black Friday en de feestdagen. Maar dat ik zoveel dagen na aankoop nog geen moment plezier heb gehad van mijn aankoop en dat het de winkel nauwelijks iets lijkt te boeien..

Het stoort mij dat de PC "uitbundig" is getest in de winkel.. en vervolgens defect wordt geleverd. Bij de eerste keer opstarten van de PC had ik geen werkende Start balk en heb ik dit zelf moeten oplossen. Het lijkt me niet dat zoiets gebeurt tijdens de verzending van het apparaat.

*vermoedelijk omdat het nu onderzocht wordt door de winkel.

- Met zorg verpakt
- Bedrijf werkt met een leverancier. Deze is te beroerd om de PC in de lift of de hal te plaatsen. Netjes buiten de deur op de stoep geleverd. Partner moest het apparaat naar binnen slepen.

Tegenstrijdige berichten. Helpt niet echt mee met nadenken over het probleem. Bij het vaststellen van problemen contact opgenomen met de winkel. Als boodschap gekregen "het systeem is te nieuw om deze klachten te geven". Nou waarom heb ik ze dan? Er wordt totaal niet met je meegedacht.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl