AlgemeenIk schrijf niet zo snel een review maar ze verloten een cadeaubon en Megekko heeft gewoon goed werk geleverd. Dus waarom niet :-)
Was bezig met een niewe PC voordat de prijzen nóg verder omhoog zouden schieten. Bij Megekko het moederbord en CPU koeler gehaald omdat ze het goedkoopst waren. Ik had hier al een paar keer eerder besteld met goede ervaringen. Dat was opnieuw het geval. Idem voor de casefans die ik een weekje later heb nabesteld.
Op vrijdag besteld en dezelfde dag verzonden. Door het winterweer (code oranje) maandag in huis. Helemaal top want ik had later verwacht. De nabestelde casefans had ik de volgende dag alweer in huis.
Ook bestellen zonder account is geen gedoe. Via de mail krijg je meteen de bestelbevestiging en wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang tot aan de afleveringbevestiging. Bij andere leveranciers kun je zonder account soms niks teruglezen.
Het enige dat ik zou kunnen opmerken is dat de opvulling van de doos (luchtkussens ed) voor mijn doen wat karig is. Maar zelf verzend ik alles helemaal dichtgepakt dus dat is iets persoonlijks. Alles van Megekko is namelijk heel aangekomen; de dozen van de producten zelf waren ook helemaal gaaf.