Belsimpel

Ik heb gister bij Belsimpel een telefoon en tablet gekocht, vooraf heb ik ook met Belsimpel gebeld om eerst iets te vragen, ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vraag.
Daarna heb ik de bestelling gedaan dit betrof de Google Pixel 9 en de Samsung S10 FE+ 256gb (WiFi) en wat toebehoren voor beiden producten.
Het bestellen van de producten ging goed en had een mooie korting op de Samsung tablet vanwege de Bizarre deal aktie.
Vanaf de bestelling tot aan de bezorging netjes op de hoogte gehouden, ook ging dit netjes met een code die ik toegestuurd kreeg en ik aan postnl moest laten zien voordat ik de bestelling in handen kreeg.
Alles zat netjes verpakt, en de producten zijn nog mooier in het echt.
Wanneer we deze een tijdje in gebruik hebben zal ik ook een review maken over de producten zelf.
Kortom, ik ben tevreden en zal Belsimpel ook aanraden aan anderen.

Zie bovenstaande tekst daar heb ik ook geschreven hoe het ging met de verzending en het ontvangen ervan.

Ik mijn stukje schreef ik ook dat ik vooraf telefonisch contact heb gehad met de klantenservice en dit beviel goed, ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vragen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops