Belsimpel

2e kans samsung S24 FE besteld op zaterdag en op maandag het pakje in ontvangst genomen. Belsimpel gebruikt neutrale doosjes en je moet tekenen voor ontvangst. Dat zit wel goed.

Assortiment van open doos telefoons is wat verstopt op de site maar ze zijn er wel degelijk. De beschrijving bij die van mij klopte goed.

Omdat ik niet tevreden was met het beeldscherm van de S24 FE koos ik ervoor het toestel binnen een week terug te sturen. Dat proces verliep ook goed, alleen een email erover hebben ze nooit beantwoord wat ik vreemd vind.

snel, track & trace code in de mail en goed verpakt.

Retour aanmaken komt geen mens aan te pas maar vanaf het moment dat je het toestel instuurt is het een gok wat er gebeurt.
Ik stuurde een dag nadat het toestel bij Belsimpel was afgeleverd maar een mailtje hoe lang het ongeveer duurde voordat ze mijn retour verwerkten. Ik kreeg een auto-reply dat ze 2 dagen nodig dachten te hebben om mijn mail te beantwoorden.
Een antwoord heb ik nooit gekregen maar 3 dagen nadat ze het toestel in ontvangst hadden genomen kreeg ik een mailtje dat de retour in orde was en 3 dagen daarna stond het volledige aankoop bedrag weer op mijn rekening.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops