Belsimpel

Mijn eerste bestelling bij Belsimpel in ruim een jaar, maar wel al de 19e in totaal met dit account. Zoals je kunt verwachten zijn het meestal telefoons of tablets, in dit geval een Samsung Galaxy Tab A11. Ik kies vaak voor Belsimpel omdat ze vrij goedkoop zijn, en ze verzekeringen aanbieden die meestal betaalbaar zijn, en altijd de eerste drie maanden gratis. Gelukkig heb ik die verzekering nog niet nodig gehad, maar het voelt wel zo veilig aan. Zeker de eerste paar maanden weet je dan dat je waar voor je geld hebt. Het annuleren van die verzekering is overigens heel makkelijk, dat is in 2 minuten geregeld.

Mijn ervaring is altijd prima geweest, ze hebben zelfs wel eens een reep chocolade opgestuurd als bedankje voor een review, dat soort kleine gebaren zijn natuurlijk heel leuk. Ook dit keer was de levering zoals gewenst, op het juiste moment, het pakket goed en veilig verpakt en de inhoud bij ontvangst in keurige staat. Ik heb zelden een reden gehad de klantenservice aan te spreken, maar de paar keer dat ik ze heb aangesproken was de klantenservice helemaal goed.

Zou ik hier weer bestellen? Ja natuurlijk.
Zou ik het anderen aanraden? In ieder geval aan mensen die ik een goede ervaring gun 😉
Heb ik klachten of bijzonderheden? Nee, ik hoop dat ze zo doorgaan 👍

Snel geleverd en veilig verpakt. Alleen was de doos zoals bij veel bedrijven nogal groot voor wat erin zat. Maar verder prima.

Niet vaak contact nodig gehad, maar de paar keer dat ik contact heb gehad met de klantenservice verliep dat goed. De reacties waren altijd duidelijk en vriendelijk.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops