Algemeen+ Goede producten voor scherpe prijs.
- Er wordt wel om een Megekko review gevraagd, maar er is geen mogelijkheid om daar een product review te geven. Jammer, want hoewel ik dat niet vaak doe, had ik het nu reeds klaar, zodat andere mensen daar wellicht iets aan zouden kunnen hebben..
+ Prima verzonden.
- Geen mogelijkheid om aan te geven twee bestellingen voor hetzelfde adres te combineren in 1 levering. Daardoor voor Megekko onnodige verzendkosten. Voor de klant wel heel erg veel extra info over de verzendingen. Alles kwam keer twee.
2 x mail van Megekko met "Bestelling succesvol ontvangen"
2 x mail van Megekko met "Bestelling is verzonden"
2 x mail van DHL "WE STAAN VANDAAG VOOR DE DEUR"
2 x mail van Megekko dat "Bezorger is onderweg".
En hoewel ik het zelf in ontvangst nam.....
2 x mail van Megekko dat "Pakket is bezorgd".
2 x mail van DHL dat "JE PAKKET IS BEZORGD".
EN daarnaast nog de push notifiaties van DHL app.
Voor de laatste meldingen is het natuurlijk so wie so voldoende dat dit door 1 partij, namelijk de bezorger, wordt medegedeeld.
+ Netjes antwoord op vragen. Ik heb er begrip voor dat vergaande vragen t.a.v. toepassing en combinatie met andere zaken niet werden / konden worden beantwoord.
- Minpunt. Een aantal dagen later ontving ik toch het verzoek om een review te schrijven over het product. Er stond boven: "Jij hebt er duidelijk verstand van!" Dus dat hebben ze wel door. Ik antwoorde op het bericht dat mijn motivatie daarvoor niet zo groot is, omdat ik op de website geen reviews vond. Men is echter niet in mijn reactie geintereseerd. Ik ontving een auto reply:
"Dit e-mail adres wordt alleen gebruikt om status updates te verzenden.
De door jou verstuurde e-mail wordt niet door ons gelezen."
Tja als je je klant WEL mails zend, maar daar op GEEN reactie wenst te lezen, dan houdt het wel een beetje op.