AlgemeenIk heb onlangs een computer case aangekocht.
in het algemeen is het bedrijf is er serieus op achteruit gegaan de laatste jaren, door zowel constante prijsverhogingen, en zowel de dienst die ze aan hun klanten geven die hun uiteindelijk toch de webshop hebben gemaakt wat het vandaag is.
Wil je een item retouren? Reken dan maar op een retourprijs. Dat zeggen ze er natuurlijk niet bij als je iets aankoopt. Wil je een item annuleren? Eerst de klantendienst contacteren in plaats van het gewoon via een knop te kunnen annuleren zoals bijna alle andere websites..
Vroeger kon je hier nogal is een prijs op de kop tikken. Tegenwoordig proberen ze het uiterste uit de koe te melken vanaf het moment dat ze weten dat een product gelimiteerd is of in "high demand". En natuurlijk de excuses volgen dat ze gewoon de markt volgen terwijl ze record marges zelf binnenhalen.
De case die ik had besteld had was natuurlijk ook hoger dan de "standaard prijs" dat de fabrikant aanbeveelde, maar aangezien dit een exclusief model was en het nergens nog anders verkrijgbaar was moest ik het wel hier aankopen.
In het kort, als het kan, en ik vind hetzelfde product bij een andere webshop voor dezelfde prijs, zal ik altijd naar die webshop vanaf nu gaan. Waarschijnlijk betere klantenservice ook.
Verzending was goed en netjes op tijd. Bravo voor de mensen van de pakjesdienst.
KlantenserviceGeen commentaar want ik vind de klantenservice niet goed in het algemeen.