AlgemeenNa de DDR prijzen, die de hoogte ingegaan zijn en de wetenschap, dat de RTX 50 reeks in 2026 zeer waarschijnlijk geen 'Super' variant zal krijgen....of een zeer dure Super variant...heb ik tot op het laatste moment gewacht om uiteindelijk op 31/12 om 21.30u toch het besluit te nemen de RTX 3070ti Aorus Master naar de kleinzoon - RTX 5070ti te wisselen...
Dit vooral voor de dreigende prijsstijgingen (de kaart is nu reeds 140 euro duurder), tekorten en de slechts 8GB vRAM op de oude kaart.
Mijn ervaring met Azerty was enorm prettig....je krijgt duidelijke bevestigingsmails, wordt perfect op de hoogte gehouden, krijgt fantastisch snel een tracking....en hetgeen me enorm aangenaam verbaasde (en volledig onnodig maar enorm gewaardeerd)....
...de bestelling was 31/12 om 21.30u....op 2 januari om 12.28u had ik de verzendbevestiging....Azerty werkte op die dag ongetwijfeld met een zeer minimale bezetting...ik had de bevestiging op 5/01 verwacht....en de kaart rond woensdag 8 januari.
Zaterdag 3 januari (dikke pluim voor PostNL!) 11.28u was de kaart geleverd en - veel vroeger dan verwacht - een kwartier later was ik met de nieuwe GPU aan het testen.
Top service van zowel Azerty.nl als PostNL...niet vanzelfsprekend, en zeker niet tijdens eindjaar.
Ik woon letterlijk achter de hoek van Alternate in België maar ik zal bij volgende benodigdheden zeker eerst even Azerty bekijken.
Zie hierboven - het is niet vanzelfsprekend (in mijn mening) een levering naar het buitenland (van NL naar BE in dit geval) op een zaterdag, net na Nieuwjaar met een glimlach te voldoen, dikke pluim voor de PostNL medewerken...elke Vlaming weet al jaaaren, dat PostNL een stuk beter is dan BePost.