AlgemeenIk heb tegen alle adviezen in een nieuwe game pc samengesteld. Geswitch van Intel naar AMD. Ja ik ben me bewust van de AI (artificiële inflatie) RAM crisis en videokaarten zijn momenteel achterlijk duur, of niet verkrijgbaar. Toch de trekker over gehaald want wachten heb ik een broertje dood aan, het is niet anders. Bij Megekko heb ik voor een toch nog schappelijke prijs een aantal spullen voor mijn nieuwe build op de kop kunnen tikken en zoals altijd, vandaag besteld, de volgende dag in huis. Snelle service en goeie prijzen. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar vaak wel. De leveringszekerheid en de goede service compenseren in dat geval de meerprijs voor mij. Zeker een aanrader voor iedere serieuze tweaker en pc builder.
VerzendingBe Quiet begint zo een beetje mijn favoriete merk te worden, mooie vormgeving en fluisterstil. Setje van hun light wing argb fans besteld om de build compleet te maken. Had een foutje gemaakt bij de bestelling, direct even gebeld met de klantenservice en het was geregeld. De fans gaan in de Be Quiet Light Base 900 DX worden ingebouwd en complementeren deze mooie case. 10 fans in totaal passen in dat ding, ronduit absurd en totale overkill maar wel erg mooi!
KlantenserviceZoals gesteld, ik maakte een fout bij de bestelling en kon dat gelukkig nog rechtzetten door de klantenservice snel te bellen. Bestelling aangepast en opgelost.