Megekko

Het was tijd voor een flinke upgrade van mijn PC. Na het nodige vergelijken en natuurlijk het onvermijdelijke rondje Tweakers heb ik een mooie set onderdelen besteld: een nieuw moederbord, een krachtige voeding, snel DDR5-geheugen met RGB en een set stille casefans. Alles om het systeem weer helemaal klaar te maken voor de komende jaren én om het er een stuk beter uit te laten zien door het zijpaneel

Ik bestel vaker bij Megekko en dat bevalt elke keer weer goed. De prijzen zijn scherp (niet altijd de absolute bodemprijs, maar het verschil is minimaal), de website is overzichtelijk en vergelijken gaat makkelijk. Daarnaast kloppen de specificaties altijd, wat toch wel essentieel is bij het samenstellen van een PC.

De bestelling werd netjes op tijd geleverd en de communicatie rondom de levering was duidelijk. De doos was aan de grote kant, maar alles zat goed en veilig verpakt met voldoende bescherming. Geen beschadigingen, geen losse onderdelen precies zoals je het wilt bij hardware van dit kaliber.

Bij deze bestelling geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, wat eigenlijk al een goed teken is. Bij eerdere bestellingen wel contact gehad en dat verliep altijd snel en prettig, met duidelijke antwoorden en zonder gedoe.

Kortom: weer een zeer positieve ervaring. Alles snel geleverd, netjes verpakt en precies wat ik nodig had. Mijn PC kan er weer jaren tegenaan en Megekko blijft een betrouwbare keuze.

Scorekaart voor Megekko