Informatique

Ik bestel al sinds 1997 (rand)apparatuur bij Informatique. Ze zijn vaak wat duurder, maar ik vond ze degelijk en betrouwbaar, dus ik gunde ze de hogere prijs.

Hoewel ik hier sinds 1997 een betrokken/verbonden klant ben (vaak een enkel los onderdeel, soms voor een heel (zelfbouw)systeem), heb ik aan deze bestelling een nare nasmaak overgehouden en zal ik niet snel meer iets bij Informatique bestellen.

Rond Black Friday Tapo-bewakingscamera's voor een mooie aanbiedingsprijs gezien en er in eerste instantie 2 besteld. Bevestiging ontvangen. Daarna gebeld of ik er nog 2 extra mocht toevoegen. Wederom bevestiging ontvangen. Levertijd 5 dagen.

Na 2 weken nog steeds niets ontvangen. Gebeld. Bleek niet voor de beloofde prijs leverbaar. Of ik akkoord ging met 2 voor de beloofde prijs en 2 voor de prijs van dat moment (2x zo duur). Akkoord gegaan met 2 voor de oorspronkelijke prijs. Maar daarna weer lang geen teken van leven van Informatique.

Dan ineens een berichtje: sorry, zelfs de 2 camera's zijn niet meer voor de beloofde prijs te krijgen. Met het voorstel het verschil in prijs te delen. Ik heb de hele bestelling geannuleerd (incl. recorder en harde schijven). Afgezien van het snel terugstorten van het geld, heb ik daarna geen enkele verontschuldiging ontvangen.

Scorekaart voor Informatique