Doublepoint

Op 6 November 2025 een bestelling gedaan van een Klipsch surround set, een Denon reciever en de bijbehorende bekabeling.

Initiële indruk was goed: De website zag er naar behoren uit, de bijbehorende informatie is correct, keurmerk thuiswinkel waarborg is er, en de gemiddelde score is hoog op o.a. trustpilot, met wat uitschieters. Er waren ook geen problemen met betaling.

Ervaring met de leveringstijd is zeer slecht, op de website word een leveringstijd vermeld van onder één week voor alle producten (zelfs nu nog), maar net zoals anderen wacht ik nu inmiddels al maanden om mijn volledige bestelling te ontvangen. Een deel-bestelling was wél geleverd op 16 December, maar dit waren alleen de kabels.

Vanwege de vér overschreden leveringsdatum heb ik nu een deadline gesteld voor levering en eventuele terugbetaling binnen de wettelijke termijn. Indien dit niet gebeurd (zoals bij andere reviews wordt aangegeven), zal ik eventueel extra stappen moeten zetten.

Al met al gegeven mijn ervaring zou ik dus niet aanbevelen om grote bestellingen te doen bij Doublepoint.

Zoals vermeldt kloppen de leverdata op de website niet, en is de levering tot op het heden niet volledig binnen.

De klantenservice is acceptabel, maar niet voldoende. Vanwege de lange leveringsduur heb ik herhaaldelijk gebeld (>10 keer) en emails verstuurd om te vragen naar de status van mijn bestelling.

Er is mij meermaals verteld dat ik zou worden teruggebeld door een collega door gebrek aan informatie vanuit hun kant, dit is maar één keer gebeurt.

Verder staan ze je wel vriendelijk te woord, maar door het telkens vooruitschuiven krijg je er wel een akelig gevoel van.

Scorekaart voor Doublepoint