ALTERNATE.nl

Ondanks dat ik deze review schrijf aan de hand van een e-mail van Alternate waarin ze om een review vragen en er onder alle reviewers een waardebon verloot zal worden, vind ik het goed dat ze specifiek benoemen dat het om zowel positieve als negatieve reviews gaat. Je wordt dus niet overgehaald om iets positiefs te zeggen.

Over de werkelijke ervaring met Alternate: het was alweer erg lang geleden dat ik hier besteld had, dit keer niet eens een computeronderdeel maar een LEGO set (of all things) voor kerst. Werd keurig op tijd geleverd en beter verpakt dan ik gewend ben van sommige andere (lees: grote) webwinkels die bekend staan om de LEGO. LEGO doos zelf was daardoor keurig netjes en heeft niet kunnen rondschuiven in de omdoos.

Had het niet verwacht, maar hierdoor ga ik als AFOL volgende keer ook Alternate meenemen in mijn zoektocht naar een nieuwe LEGO set, nu was het puur toeval omdat het een oudere set betrof die hier nog normaal geprijsd was.

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd. Daar kunnen veel andere webshops nog van leren, want Alternate heeft de moeite genomen om verpakkingsmateriaal te gebruiken zodat de LEGO doos niet zou schuiven in de omdoos, iets wat ik zelden zie bij andere verkopers helaas.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl