Conrad.nl

Conrad.nl website werkt niet subliem. Zoeken op naam-onderdeel is soms lastig: je moet precies de omschrijving geven die conrad bedacht heeft. Dat kan frustrerend zijn. Want ze hebben een zeer groot assortiment, maar vinden is een tweede. De verzendkosten zijn hoog voor kleine orders, wat ook in de brievenbus zou kunnen, doen ze ook in te grote doos, zodat het niet in de brievenbus past. Bij AliExpress doen ze dat veel slimmer. Je kunt geen afhaalpunt kiezen, dit is echt een grote minpunt. Voor de rest zijn ze een betrouwbare partij. Het garantie-retourneren ging uiteindelijk goed, maar duurde lang ook omdat de website niet goed werkte voor deze actie.
Ik hoop dat ze iets aantrekken van mijn commentaar want ik zou graag meer bij hen willen bestellen.

goed, maar kleine verzendingen zouden goedkoper kunnen als men van brievenpost formaat gebruik maakt.

Werkt uiteindelijk. Kreeg een defect onderdeel nieuw toegestuurd. Dus ben ik wel tevreden

Beste TOM WXS,

Hartelijk dank voor uw review. Ik ga uw feedback doorgeven aan de betreffende collega's!

Scorekaart voor Conrad.nl