AlgemeenRecent een Higround-toetsenbord besteld bij Azerty. Wat vooral positief opviel is de snelheid: het product was op voorraad en ik kon het binnen enkele minuten na bestellen al afhalen bij de balie. Dat is ideaal als je niet wilt wachten op verzending.
Het bestelproces zelf is duidelijk en overzichtelijk, zonder onnodige stappen. De statusupdates kloppen en je weet precies wanneer het product klaar ligt. Qua prijs zat Azerty bovendien aanzienlijk lager dan andere webshops, waar het toetsenbord óf duurder was óf zelfs niet op voorraad.
Voor wie in de buurt woont is afhalen bij Azerty een groot pluspunt: snel, efficiënt en betrouwbaar.
Bij het afhalen had ik kort contact met de klantenservice aan de balie. Medewerkers waren vriendelijk en to-the-point, geen verkooppraatjes maar gewoon duidelijk en behulpzaam. Vragen werden direct beantwoord en het afhalen zelf was binnen een paar minuten geregeld.
Wat ik waardeer is dat het proces goed georganiseerd is: je wordt snel geholpen, wachttijden zijn minimaal en alles ligt klaar zoals beloofd. Geen gedoe met zoeken of vertraging. Dit geeft vertrouwen, zeker bij duurdere hardware aankopen. Al met al een prettige en professionele ervaring, waarbij klantenservice doet wat het moet doen: snel helpen en het makkelijk maken voor de klant.