AlgemeenWat ben ik zo ontzetend blij met deze practige Samsung galaxy smartwatch 6 Clasic 47mm 4G LTE hij ziet er in het echt nog veel mooier eruit als ik eerlijk moet zijn.
Ik heb voor deze smartwatch gekozen omdat je het zonder je telefoon kunt gebruiken mits je een e-sim erop hebt gedaan. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd maar ben wel van plan om langs mijn telefoon provider te gaan om hetzelfde abonement van mijn telefoon op mijn smartwatch te gaan zetten.
De smartwatch is heel erg gebruiks vriendelijk waarbij de installatie via je eiegen telefoon verloopt na bluethoot verbinding kun je gelijk aan de updates gaan beginnen en alles afstellen naar je eiegen smaak zoals de wijzerplaten
Op de achtergrond waarbij je schempje ingedrukt houd en hoppa naar een andere horloge wijzerplaten te gaan switchen en daarnaast kun je ook als navigatie de google maps op je smartwatch gebruiken.
Over de baterij duur gesproken schrik niet de eerste keer dat je hem volledig oplaad dat de baterij te snel leeg gaat ligt niet aan de smartwatch maar meer aan de slimme systeem die in de eerste dag jouw gebruik volgt en uiteindelijk zul je het na de 2e keer volledig opladen van
5% naar 100% eenmalig wat voldoende is en kun wat betere baterij capaciteit opmerken geloof ik zelf erin dat dit mischien wel na een paar weken nog beter gaat worden.
Over style gesproken je kan makelijk een andere riem smartwatch bandjes kopen maar let wel op bij de maat ervan met 20mm armbanden naar je eigen smaak.
Ik vind het wel een mooie elegante design wat weer leuk past bij nette kleding.
Snele levering van een prachtige mooie Samsung Galaxy Smartwatch 6 Clasic 47mm 4G LTE silver wat ik de volgende dag netjes in een nieuwe verpakking kreeg.
Voor de nieuwjaar een goed begin voor de nieuwe jaar met een prachtige nieuwe gliminde schiterende smartwatch.
Als je iets leuks ziet volg het prijs elke dag want voordat je weet heb je een nog mooier deal, over de smartwatch gesproken hij is spiksplinter orgineel nieuw in doos geleverd
Mocht je het op je thuis adres gaan laten leveren dan krijg je een code wat je moet gaan overhandigen aan de post bezorger inverband met veilige bestellings proces.
Ik raad iedereen van harte om al je produchten hier bij Belsimpel te gaan bestelen je zult er geen spijt van krijgen.
Ik wens alle medewerkers van Belsimpel en iedereen een fijne pretige nieuwjaar met de beste wensen.