Megekko

Ongeveer tien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Megekko terecht toen ik begon met het upgraden van mijn eigen pc. Sindsdien is Megekko mijn vaste adres geworden voor alles wat met gaming en pc-hardware te maken heeft. Ik heb inmiddels meerdere systemen via hen samengesteld en besteld, van mid-end tot high-end, en elke ervaring is consistent positief geweest.

Wat Megekko echt onderscheidt, is de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. Al bij mijn eerste bestelling viel op hoe snel alles werd afgehandeld: besteld en de volgende dag rond het middaguur al beschikbaar bij de afhaallocatie. Dat is door de jaren heen niet veranderd.
Mijn meest recente bestelling was een Alienware 4K 240Hz curved monitor ter waarde van €999, en ook deze werd de volgende ochtend al om 10:00 uur aan huis geleverd. Of het nu gaat om losse onderdelen of complete pc’s, de levertijd is telkens uitzonderlijk snel en netjes verzorgd.

Ik heb slechts één keer contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar die ervaring was meteen overtuigend. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie en duidelijke instructies om het product eventueel te retourneren. Uiteindelijk bleek dat niet nodig, maar het feit dat er zo snel en adequaat wordt gereageerd, geeft veel vertrouwen.
Tot nu toe heb ik bij vrijwel geen andere webshop zo’n consistente combinatie van service, snelheid en kwaliteit ervaren.

Scorekaart voor Megekko