Megekko

Ik heb al vaker wat besteld bij Megekko. Altijd goed gegaan. Ik vind het persoonlijk erg fijn dat ze een fysieke winkel hebben waar je naar toe kunt gaan. Ze waren op 5 euro na de goedkoopste voor mijn videokaart. Vanwege het hierboven genoemde hebben van een fysieke winkel en eerdere bestelling voor Megekko gekozen.

In de winkel ook al een paar keer erg goed geholpen. kwam gelijk iemand naar mij toe die vroeg of hij kon helpen of dat ik gewoon even rond keek. ik had aangegeven even rond te kijken en ze lieten mij daarna ook volledig op mijn gemak rondkijken.

Het product was erg snel verzonden. En ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Bij het openen van de doos zag ik op de videokaart een paar vlekjes op de heatsink zitten. Het leek een beetje op thermal paste. Dit is iets waar Megekko zelf niks aan kon doen. Ik heb hier over gemaild en had binnen een uur reactie terug. Ik mocht de kaart terug sturen via het garantie verzoek op de site. De kaart zou om gewisseld worden voor een nieuw exemplaar. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe kaart die helemaal perfect was.

Heel erg blij met de service vanuit Megekko. Geen stomme chatbot of AI, maar gewoon een mailtje terug met daarin duidelijk instructies wat er aan gedaan kan worden.

Scorekaart voor Megekko