AlgemeenIk kocht een muziekstreamer die maar 2 shops in het assortiment hadden waaronder Hobo-Hifi. Die naam kende ik wel dus voor hun gegaan. (de ander was Amazon Marketplace en 40 euro duurder) Het product stond op "bestelbaar je wordt geïnformeerd" dus ik was wel even benieuwd wat de levertijd was en dus maar even gebeld. Erg klantvriendelijke medewerker aan de telefoon legde mij uit dat dan het product besteld moest worden bij de leverancier maar dat hij eerst even een rondje vestigingen ging bellen of die er misschien 1 op de plank hadden staan en hij mij zo terug ging bellen.
Binnen een half uurtje werd ik door dezelfde medewerker teruggebeld met de mededeling dat er geen nieuwe op voorraad waren maar er vandaag wel 1 retour was gekomen van een klant die voor een zelfde product ging maar met een ingebouwde versterker er in. Ik kon dit 2e kans product voor 85,- minder bestellen inclusief verzenden. Aangezien het product en de prijsklasse durfde ik dit wel aan.
Het product is dezelfde dag nog verzonden in originele doos met een omdoos en voldoende bescherming voor stoten en vallen tijdens transport.
Product kwam als nieuw verpakt totaal compleet binnen je zou niet zeggen dat de doos al eerder open was geweest. Al met al een goeie deal.
Klantenservice is zoals in het eerste blokje zeer vriendelijk en punctual.