ALTERNATE.nl

Ik heb in de afgelopen maanden een aankoop gedaan bij Alternate.nl en heb daarbij zowel positieve als minder positieve ervaringen gehad.

Bestelproces:
Het bestellen zelf verliep duidelijk en soepel. Tijdens Black Friday heb ik eerst een laptop besteld (ASUS ROG Strix G16) en later besloten deze om te ruilen voor een ander model.

Levering & retour:
De levering van beide bestellingen was netjes, maar door de drukte rondom Black Friday duurde het retourproces wat langer dan normaal. Ik heb hierover meerdere keren contact gehad met de klantenservice. Dat kostte soms wat geduld, maar uiteindelijk is alles correct opgelost.

Klantenservice:
Hoewel het druk was, werd ik telkens netjes te woord gestaan en kreeg ik duidelijke uitleg over de status van het retour en de nieuwe bestelling. Het proces was niet supersnel, maar wel zorgvuldig afgehandeld.

Product & kwaliteit:
De ontvangen laptop was nieuw, goed verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Conclusie:
Ondanks de vertragingen door Black Friday-drukte is mijn ervaring uiteindelijk positief. Alternate.nl blijft een betrouwbare partij, vooral gezien de manier waarop ze het probleem netjes hebben opgelost.

De levering van beide bestellingen was netjes en goed verpakt. Door de drukte rond Black Friday duurde het proces iets langer dan normaal, maar de producten zijn uiteindelijk in goede staat en volgens afspraak geleverd.

Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice vanwege een retour en omruiling tijdens Black Friday. Ondanks de drukte werd ik steeds vriendelijk te woord gestaan en is het probleem uiteindelijk correct opgelost.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl