AlgemeenDe aanleiding voor deze review is een review-actie. Dat neemt niet weg dat de inhoud van deze beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaringen en daar niet door wordt beïnvloed.
Mijn ervaringen met Alternate zijn positief. Bestellen verloopt eenvoudig, de levering is snel en de communicatie is duidelijk. Producten voldoen aan de verwachtingen en ook eerdere ervaringen met retouren zijn soepel en probleemloos verlopen.
Al met al een betrouwbare webshop waar ik graag bestel.
Ik heb onlangs een 8BitDo Ultimate 2 Wireless Controller (https://www.alternate.nl/...ller/html/product/1938062) besteld bij Alternate. De controller is echt een aanrader! Bestellen ging makkelijk en alles op de website was duidelijk. De levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles was goed verpakt en werd netjes en op tijd geleverd.
KlantenserviceBij deze bestelling was contact met de klantenservice niet nodig, maar ik heb hier in het verleden wel ervaring mee. Lang geleden heb ik een RTX 2080 Ti geretourneerd en dat proces verliep soepel en zonder gedoe. Dat geeft vertrouwen voor toekomstige aankopen.