Algemeenin een klap waardeloos, kaart die vanaf de doos al strepen in beeld geeft.
120 euro voor een videokaart die niets doet. Typisch nederlandse handel het is altijd vol met reclame en advertenties. HET WERKT ALTIJD. maar waar je het ook in doet het werkt niet. Troep is het Nogmaals uit china weet je dat je mogelijk opgelicht word maar de videokaart werkt tenminste, (geeft beeld) dat doet een kaart bij een officiële winkel uit NL niet. Word gewoon als een bedroven broodje ei verkocht zonder nakijken en retouren kun je niet want de seal is verbroken. gore troep leuk voor de feestdagen.
ja ik zal dan nog goede dingen gaan vertellen ook, mooi niet.
Beste Vuurtoren_13,
We vinden het erg vervelend om te horen dat u een videokaart heeft ontvangen welke defect blijkt te zijn. Helaas is dit iets wat kan gebeuren waar een product dan ook vandaan komt.
U geeft aan het product niet te kunnen retourneren of omruilen, omdat de zegel van de verpakking verbroken is, maar dat is in deze niet het geval. U kunt dit product aan ons retourneren en dan zullen wij de garantie voor u afhandelen. Onze excuses voor het ongemak dat ontstaan is vanwege het defect.
Informatique klantenservice