AlgemeenDe website ziet er prima uit en alle info die je nodig hebt is makkelijk te vinden. Er staat dat ze met een 9.0 zijn beoordeeld dus je zou denken dat alles goed is.
VerzendingIk had een Polk HTS 12 subwoofer op 25 Augustus besteld en na 3 maanden van bellen en mailen werd er nog niks geleverd. Er was altijd een excuus dat het nu toch echt bezorgd zou worden maar nee, het is nooit gebeurd.
Toen ik de bestelling had geannuleerd was het verhaal hetzelfde, nogmaals vriendelijk vragen of ik mijn geld terug mocht krijgen maar na een maand kreeg ik nog steeds mijn geld niet terug. In de email stond dat ik het terug zou krijgen maar dat was een valse belofte.
De klantenservice is via chat, mail, en telefonisch te bereiken en ze praten ook vriendelijk met je. Er werd mij aangeboden om een andere subwoofer voor een scherpe prijs te bestellen, maar zodra ik vroeg of ik eerst mijn geld terug mocht krijgen kwam er geen verdere reactie meer van Doublepoint.
Momenteel ben ik nog steeds bezig om te proberen mijn geld terug te krijgen, ik heb het gevoel dat het een lang proces van aangifte bij politie en juridische stappen gaat worden echter. Ik heb 10 emails waarin Doublepoint de communicatie steeds afbreekt in een dossier moeten verzamelen hiervoor.