AlgemeenWeken voor Black Friday een lijstje gemaakt met onderdelen voor nieuwe pc, en op moment van bestelling stond het asus moederbord het goedkoopst bij Azerty. Geen ervaring met deze partij, maar stond zeer hoog aangeschreven op tweakers.
Prijs en snelheid levering waren uitstekend. Klantenservice ergens tussen 'ok' en 'bedroevend' vanwege responstijd serviceafdeling.
TLDR: ik ontving een moederbord dat optisch ernstig beschadigd was in een onbeschadigde verpakking en onbeschadigde doos van het product zelf. Zie luikje klantenservice voor eigenlijk klacht.
Handigheidje: i.p.v. een nieuw moederbord op te sturen storten ze mij het aankoopbedrag terug. Dat intussen 40 euro duurder staat. Het is correct, maar ze hebben de optie zelfs niet gegeven.
Update 29/12: 1 ster afgetrokken wegens nog steeds geen storting ontvangen. 5 werkdagen zijn ruim overschreden.
Besteld op 27/11, geleverd op 28/11. Had ik totaal niet verwacht. Mooie - onbeschadigde - kartonnen doos (dit wordt nog belangrijk voor het laatste luik) mee naar huis genomen zodat ik dat weekend mijn hele pc kon assembleren.
KlantenserviceBij uitpakken moederbord zaten er diepe krassen in heatsink en stonden enkele condensatoren scheef. Dit echter met alle beschermende plastics nog aanwezig. Was dus duidelijk een tweedekansje of retour.
Op zaterdag 29/11 retour aangemeld, mailtje gestuurd met uitgebreide reeks foto's. Retouraanmelding op maandag 1/12 geaccepteerd, dinsdag aangetekend verzonden, aangekomen op 4/12.
Wanneer hebben ze het moederbord onderzocht: 16/12.
8 werkdagen, +/- 1,5 week om te bevestigen dat er een kras op een aangekocht onderdeel staat. Konden mij vooraf niet bevestigen of ze zouden terugstorten of een nieuw onderdeel opsturen.
Mails worden beantwoord, maar veelal met 2-3 werkdagen responstijd (en ze kijken niet naar jouw case, want kreeg bijna een 2de retour aangeboden voor iets dat al op weg was)
Telefonisch: tsja. Zogezegd overdag bereikbaar. In praktijk: voormiddag enkel voor zakelijke klanten. Maar daar blijf je hangen tot ze afbreken. Namiddag vanaf 13u: net geen 40min wachtmuziek tot je iemand te pakken krijgt.
Is een luxe probleem, maar intussen kan ik meer geld uitgeven en is na 3 weken mijn pc nog steeds een hoop dozen met onderdelen. Was de eerste en laatste aankoop bij deze shop.