AlgemeenUbiquiti UniFi Cloud Key Gen2 besteld op 5 december bij KommaGo. Na een week nog niets ontvangen en daarom een mailtje gestuurd. Een vriendelijke dame belt mij op 15 december terug en zegt dat deze niet op voorraad zijn en het onbekend is wanneer deze geleverd worden. KommaGo heeft nog wel een partij binnengekregen maar deze willen ze alleen tegen meerprijs uitleveren. Al met al ben ik dit keer niet heel blij. Advies aan KommaGo als je niet kunt leveren zorg dan dat het ook niet besteld kan worden. Tweakers mag de tekst "Voor 21:00 besteld, morgen in huis" herzien.
Update 18-12-2024
Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 is onderweg. Vertraging is dus toch nog te overzien.
Update: 19-12 Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 inmiddels ontvangen en tevens telefoontje van KommaGO met excuses en of verder alles naar OK is.
Bedankt voor het delen van je ervaring. Spijtig te horen dat je zo lang op je Cloud Key Gen2 hebt moeten wachten. Is deze inmiddels goed aangekomen?
We horen graag meer van je ervaring bij ons en nemen contact met je op. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.
In ieder geval veel plezier met je aankoop!