AlgemeenOp 28/9/25 heb ik een bestelling geplaatst van TEAC AD-850-SE hifi deck bij doublepoint.nl.
Na bestelling kreeg ik onmiddelijk de melding dat het toestel niet op voorraad was. Ondertussen zijn we bijna 3 maanden verder en het toestel nog steeds in bestelling en niet geleverd. Ik heb reeds herhaaldelijk contact genomen via chat en via mail. Ofwel werd er niet gereageerd ofwel kreeg ik contact met "Loek" - wat ik vermoed gewoon een chatbot is. Telkens kreeg als antwoord "staat nog op bestelling". Aangezien - naar mijn mening - na 3 maanden een aanvaardbare termijn om te leveren is overschreden heb ik bij de laatste 2 contacten gevraagd om een terugbetaling aangezien het volgens mij duidelijk is dat het toestel niet meer gaat geleverd. Als ik tijdens gesprek - chat/mail - vraag om refund stopt het communiceren onmiddelijk! Sorry mijn geduld is op. Zo kan een consument niet behandeld worden !!!!!
Update 19/12 :Volgend op de review heeft Maarten contact genomen en is de bestelling plots is een stroomversnelling terechtgekomen. Ondertussen is het toestel geleverd en werkt het prima. De recente service van doublepoint.nl is top. Jammer dat doorlooptijd van de bestelling zo lang duurde. Ik pas -gezien ervaring deze week - score aan.. Groetjes
Ofwel werd er niet gereageerd ofwel kreeg ik contact met "Loek" - wat ik vermoed gewoon een chatbot is. Telkens kreeg als antwoord "staat nog op bestelling". Als ik tijdens gesprek - chat/mail - vraag om refund stopt het communiceren onmiddelijk! Dus zeer slechte ervaring. Enkel standaard antwoorden zonder een oplossing te bieden of alternatief !!!!