AlgemeenVanwege eem scherpe prijs de MSI MAG CoreLiquid I360 AIO Waterkoeler aangeschaft. De bestelling plaatsen was eenvoudig.
VerzendingDe verzending was op tijd, het product was binnen 2 dagen na bestellen in huis en was goed verpakt.
KlantenserviceTijdens het bestellen werd op de productpagina vermeld dat een MSI-actie recht gaf op twee Steam-tegoedvouchers en een gratis game. Op basis daarvan heb ik de aankoop gedaan. Na levering bleek echter dat de gratis game en één van de Steam-tegoedvouchers niet meer te claimen waren via MSI. De productpagina is later aangepast en vermeldt deze acties inmiddels niet meer.
Hoewel ik begrijp dat promoties door de fabrikant worden beheerd, blijft het feit dat het aanbod op het moment van bestellen afweek van wat uiteindelijk realiseerbaar bleek. Bij retour werd bovendien €5,95 aan retourkosten ingehouden, ondanks dat de aankoop is gedaan op basis van inmiddels niet-geldige promotie-informatie.
Afhandeling is correct volgens procedure, maar de geboden oplossing voelt in deze situatie niet klantgericht.