Megekko

Ik bestel nu al jaren bij Megekko in Breda en elke keer word ik gevraagd een review te schrijven voor een prijs of iets dergelijks en eerlijk doe ik het nooit (win überhaupt toch nooit iets haha)

Maar goed deze keer schrijf ik er wel eentje...

Ik heb weinig aan te merken aan de service van Megekko, het gaat altijd goed!
Enige wat ik wel jammer vind is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, soms zou dat toch wel handig zijn voor wat vragen voor je iets besteld.

De beschrijvingen op de website zijn altijd correct en levertijden kloppen meestal ook, mits dat iets van een leverancier moet komen, dat kan soms iets langer duren dan aangegeven op de website, maar vermoed dat als er een vertraging is dat het dan aan de voorraad en lever snelheid van een leverancier ligt, Megekko houd je wel netjes op de hoogte via je account en mails.

Ik heb nog nooit een garantie geval gehad (even afkloppen), maar hier door kan ik niks vermelden hoe hun aftersales verloopt.

Prijzen van Megekko zijn ook zeer scherp en veelal gelijk en soms goedkoper dan de concurrentie.

Ik hoop dat Megekko deze service, kwaliteit en betrouwbaarheid nog jaren kan behouden, was al een vaste klant en misschien helpt deze review nieuwe "klanten" hun wat gerustheid te geven als ze wat bij Megekko aankopen.

Mvg.

Levering meestal met PostNL, soms met DHL (geen fan van deze bezorg dienst)
Overal verlopen de leveringen altijd vlot en 99 van de 100x is het daadwerkelijk de volgende werkdag in huis!. Top!

Scorekaart voor Megekko