Belsimpel

Belsimpel is voor mij inmiddels de plek waar ik mijn telefoons bestel. Het werkt gewoon goed. De site is duidelijk, je ziet meteen wat je krijgt en wat het kost, zonder gedoe. Bij mijn OnePlus wist ik precies waar ik aan toe was en de prijs was lager dan bij andere winkels.

Het bestellen ging snel en mijn telefoon was er eerder dan ik had verwacht. Alles zat netjes verpakt en ik kon meteen aan de slag. Geen gezeur, geen verrassingen.

Wat ik fijn vind, is dat Belsimpel je helpt met kiezen zonder je iets op te dringen. De info klopt, je hoeft niet eindeloos te zoeken en je weet zeker dat je een goede keuze maakt.

Kort gezegd: goede prijzen, snelle levering en duidelijke informatie.

De verzending verliep zonder problemen. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik meteen duidelijke updates over de status, zodat ik precies wist wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Het toestel werd netjes en goed beschermd geleverd, waardoor ik direct kon beginnen met uitpakken en instellen. Alles kwam aan zoals beloofd, op tijd en in perfecte staat. Daarom heb ik de verzending als ‘goed’ beoordeeld.

De klantenservice heeft me positief verrast. Ik had een review geplaatst omdat ik tevreden was over mijn nieuwe telefoon en de service, en tot mijn verbazing kreeg ik later per post een persoonlijk bedankje. Dat voelde echt als extra aandacht voor de klant. Het liet zien dat ze niet alleen verkopen, maar ook waarderen dat je je ervaring deelt.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops