Megekko

Megekko heeft een geweldige website waarop je makkelijk al je producten kunt vinden en heeft uitstekende filters waardoor vergelijken en kiezen stukken makkelijker verloopt.
Het is zeer intuïtief en user friendly, daarnaast zijn de producten meestal ook de best geprijsde vergeleken met de competitie.

Communicatie verloopt ook uitstekend, als er iets is helpt de super klantenservice altijd. Bestelling worden ongelijk snel verstuurd en zijn ook heel goed verpakt.

De absolute top en de first pick als er iets besteld wordt.

Mijn zeer grote bestelling kwam in nog geen 12 uur toe, heel erg bedankt!!

Zelfs als je ‘s avonds laat besteld krijg je je producten in minder dan 12 uur geleverd zelfs als je een gigantische bestelling hebt.

Pakjes worden zeer goed verpakt waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken of fragile onderdelen iets zouden tegenkomen.

Ik had een zeer grote bestelling geplaatst die ik nog geen 12 uur geleverd was. Geweldige service en hier heel erg veel dank voor!

Als er ooit iets mis is helpt de uitstekende klantenservice je direct, onderdelen zijn makkelijk verwisselbaar indien nodig waardoor je je nooit druk hoeft te maken.

De klantenservice is een uitstekend voorbeeld voor vele andere webshops!

Absoluut top!!

Scorekaart voor Megekko