ALTERNATE.nl

Voor mijn middelste dochter was ik op zoek naar een externe Harde Schijf voor een laptop en Asus Chromebook. Aangezien ik wel vaker bij ALTERNATE shop eerst even gekeken of er iets in de OutletStore stond. Helaas niet, maar wel snel een Toshiba Canvio externe HDD van TB gevonden, die het scherpst geprijsd was in Nederland.
De beoordeling van deze HDD was best goed en de prijs nog gunstiger, dus de aankoop was snel gemaakt. Zoals vermeld op de website van ALTERNATE kwam de HDD reeds de volgende dag. keurig schokproof verpakt met plastic bubbels, keurig de volgende dag (zaterdag) binnen.
Deze Toshiba Canvio HDD van 2 TB, was voorgeformatteerd en kon direct worden gebruikt op Windwos 11 en Ggogle Chrome. Het formaat was prettig klein en uitstekend hanteerbeer en meeneembaar.
De service van ALTERNATE was zoals altijd perfect en mocht er al eens iets misgaan (uiterst sporadisch) dan wordt dit na een telefoontje met de klantenservice altijd bijzonder snel en correct opgelost. Vele jaren ervaring!!

Keurig schokproef verpakt en las toegezegd de volgende dag (zaterdag) in huis!!
Mocht de toegezegde leveringstermijn niet gehaald kunnen worden, heb ik steeds een e-mail hierover ontvangen en werd dit snel en uiterst vakkundig opgelost!

Men houdt zich aan de afspraken en mocht dit niet lukken, dan volgt er altijd een e-mail om dit te melden. Heb dit wel eens gehad met een artikel uit de OutletStore dat men in het magazijn niet kon vinden. Vermoedelijk met de verkeerde magazijn-locatie opgeborgen. Het desbetreffende artikel volgde na een actieve speutocht één dag later!
Als je iet wil ophalen in Tholen, krijg je altijd een keurige melding dat je aankoop klaar ligt bij de afhaalbalie. Het contact met het magazijnpersoneel is altijd uiterst correct en je kunt eventueel nog vragen stellen over inbouw etc. Zeer behulpzaam.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl