Megekko

Product besteld bij Megekko (Legion Go) en bij bezorgvoorkeur aangegeven dat ik het product graag via PostNL wil laten bezorgen wegens zeer slechte ervaringen met DHL (bezorging geeft vaak aan dat ik niet thuis ben terwijl ze nooit langs geweest zijn). Helaas kiest Megekko er toch voor om van DHL gebruik te maken en moet ik eveneens een code overhandigen aan de bezorger bij aflevering. Zoals verwacht: opnieuw een 'we hebben u gemist' bericht in de mail.

Contact opgenomen met DHL om te vragen of het pakket naar een afhaalpunt gebracht kan worden: dit kan niet wegens afspraken met de verzender. Dan maar contact opgenomen met Megekko, hele verhaal uitgelegd en vervolgens verbreekt (men) de verbinding. Opnieuw een kwartier in de wachtrij gehangen om te horen dat ze enkel en alleen met DHL samenwerken. Vervolgens heb ik de order geannuleerd omdat er blijkbaar geen mogelijkheid is om mijn bestelling te ontvangen.

Product nooit mogen ontvangen wegens samenwerking met DHL. DHL in onze woonplaats kiest voor de optie 'u was niet aanwezig' wanneer ze een omweg in de route moeten maken. Ondanks vele klachten van mijn kant en vanuit mijn buren blijft dit een drama.

Verbinding werd verbroken na een tijd in de wachtrij gestaan te hebben. Vervolgens opnieuw in de wachtrij gestaan om mijn order te annuleren. Wel vriendelijk te woord gestaan overigens.

Scorekaart voor Megekko