AlgemeenIk ben ontzettend blij met mijn aankoop van de Fanatec DD Pro Gran Turismo bij Alternate! Het stuur voelt heel goed aan en biedt een uitzonderlijke rijervaring, hhet geeft geweldige feedback en uitstekende precisie
Het is ideaal voor iedereen die zijn simracing setup naar een hoger niveau wil tillen. Voor de prijs krijg je echt topkwaliteit, en het is zeker de investering waard voor elke simracing fan.
Het bestelproces bij Alternate ging makkelijk en soepel. Het systeem is gebruiksvriendelijk, en ik had mijn bestelling zo afgerond. Alternate biedt snelle levering, mits op voorraad. Ik bestelde de Fanatec DD Pro Gran Turismo en had het de volgende dag al in huis – een uitstekende service, vooral voor een relatief groot en zwaar product, zonder meerkosten.
KlantenserviceDe klantenservice van Alternate was ook top. Ik had een paar vragen over de compatibiliteit van het stuur met mijn setup, en het team reageerde snel en duidelijk. Ze gaven me de juiste informatie en zorgden ervoor dat alles naar wens verliep. De communicatie was helder en vriendelijk, wat altijd fijn is bij het doen van een online aankoop.
Kortom, ik ben enorm tevreden met zowel het product als de service van Alternate!