DectDirect.NL

Het gaat eigenlijk over twee producten: het 4/8 ports broertje van deze en deze switch zelf. En vooral het bestel- en retourproces.

Ik gebruik veel Zyxell en Netgear, maar in dit netwerk zat al Draytec en TP-link (liever niet teveel beheerstools over elkaar heen). Dus de 4/8 TP-link.

Ik maakte een domme fout bij de bestelling van de 4/8, die had een poort te weinig. Dom, niet goed geteld. Even gebeld met Dectdirect, geen gezeur, meteen een RMA met retourticket. Dag na verzenden de credit. Wauw!

Daarna de TL-SG1016PE aan het bestellen. Ik zag in een review dat de fan erin zeer luidruchtig was. Hè op de TP-links site stond zowel fanless als met fan (soms kom je bij doorklikken in de USA-omgeving). Dect zei: nee, zeker weten, heeft fan, TP-link zei: geen idee wat we verkopen. Ik vervolgens de tech service in de USA gebeld, had 's nacht om 3 uur al een bericht (tijdverschil werkte in mijn voordeel en ik had grote haast en wilde perse in dit geval een TP-link): oplossing: de hardwareversie; UN 6.0 en hoger (maar 6 is net uit) was fanless en zuiniger.

Dect gebeld: die stuurde gewoon iemand naar het magazijn om naar de voorraad en dozen te kijken. Kwartiertje later werd ik teruggebeld: alle 50 stuks op voorraad waren UN6.0 en hoger. Volgende dag in huis. Dat Dect het aanvankelijk niet wist, kan ik ze onmogelijk kwalijk nemen (TP-link Benelux wist het zelf niet en de oude versie was idd een vermomde kettingzaag. Als ik 6 sterren kon geven aan Dect, zou ik het doen! EN de tech boys bij TP-link zelf (USA of international).

lees het samenhangende verhaal hierboven, svp beide switches waren goed (en bekend).

Scorekaart voor DectDirect.NL