Plasmavisie

Geachte klant, omdat de chauffeur van het vervoersbedrijf zowat op de hoek was bij u vandaan voor een andere levering was hij gewoon naar u toe gereden en aangebeld. Hij dacht als er niemand was dan bel ik netjes op en kan ik wel even wachten. U was aanwezig maar maakte er een groot probleem van dat hij niet even gebeld had. Had deze chauffeur inderdaad volgens de afspraak moeten doen maar omdat hij zo dichtbij was dacht hij ik rij er gelijk heen. Volgens de chauffeur is hij een keer aangevallen door een hond dus daarom vroeg hij ernaar omdat hij dacht een hond te horen. De chauffeur wilde alleen het scherm zelf omruilen en dat wilde u niet, maar de hele doos omdat deze al ingepakt klaar stond. Toen heeft de chauffeur voor u naar ons bedrijf gebeld en heeft toen de telefoon gegeven aan u en werd volgens de chauffeur de deur op een kier gezet en meende hij iets ontoepasselijk te horen. In het gesprek met ons werd u netjes uitgelegd dat de versie met voet niet meer op voorraad was en wij exact dezelfde tv maar de versie met muurbeugel meegenomen hadden en dus alleen het scherm zelf wilde ruilen. Toen annuleerde u alles maar omdat u dat niet wilde en begon u weer over dat er niet gebeld was van te voren. Daarop is verteld dat dat geen probleem was en wij alles zouden meenemen en u uw geld direct terug zou krijgen. Wij hebben u netjes onze excuses hiervoor aangeboden.
Wat er daarna gebeurd is waren wij niet bij en hebben om beelden gevraagd maar die weigerde u te geven dus wij hebben nu ook van horen zeggen van 2 kanten. Maar wat u verteld wat er gebeurd is kan inderdaad echt niet. Deze chauffeur mag voor ons ook geen goederen meer vervoeren voor onze klanten. Het transportbedrijf zou hier verder mee in gesprek gaan met de desbetreffende chauffeur hierover.

Plasmavisie sales support

Scorekaart voor Plasmavisie