AlgemeenIn eerste instantie had ik een PC configuratie gekocht bij Alternate, die mijn zwager voor me in elkaar zou zetten. Maar door zijn gepruts brak er een onderdeel van de koeling af. Daarop heb ik besloten om de hele configuratie alsnog door Alternate uit te laten voeren, inclusief een dubbelcheck op alle elementen die wel waren gelukt om in te bouwen. Uiteraard moest er ook een nieuwe koeler worden besteld, en de hele configuratie moest worden getest op correcte werking. Dat is helemaal gelukt en daar ben ik goed mee geholpen!
VerzendingIk heb de configuratie zowel zelf aangeleverd als opgehaald bij Alternate in Tholen, om eventuele transportschade te voorkomen. Omdat ik kort voor het ophaalmoment een medische operatie heb gehad, mocht ik de dozen niet zelf optillen. Gelukkig heeft een service medewerker me geholpen om de twee grote dozen in mijn auto te zetten.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk, snel van begrip, geduldig en erg behulpzaam geweest gedurende het hele proces. Ook was ik blij met de reactiesnelheid op mijn mailberichten. Het is fijn om gehoord te worden als positief kritische consument.