AlgemeenGaat over een bestelling van een rtx5080. Je kunt begrijpen dat het niet zomaar een aanschaf is en dat er goed over is nagedacht. Zag dat ze voor Black Friday een goede prijs hadden dus hier besteld.
De bestelling geplaatst op dinsdag en kreeg netjes een bevestiging per e-mail. De volgende dag keek ik zelf op hun website of de order goed is verwerkt, kreeg ik de status "niet leverbaar", terwijl de avond daarvoor nog wel was. Voor de zekerheid maar even contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker heeft dit bekeken en aangegeven dat er niets aan de hand is en dat de levering vrijdag zal zijn. Ik zag geen enkele reden om anders te denken dan wat de klantenservicemedewerker heeft aangegeven, sterker nog, de medewerker gaf aan dat ze het zal "laten weten" als het anders zal lopen.
Het is inmiddels vrijdagavond, denk niet dat ze vandaag nog leveren. Status is nog steeds "niet leverbaar", klantenservice of Alternate niets van zich laten horen.
Als ze woensdag gewoon hadden gezegd dat ze niet kunnen leveren was het in ieder geval een eerlijk verhaal geweest.
Update 25 nov:
Blijkt dat het vandaag pas is geleverd bij hen (een week later). Zou zeggen, pas dat lekker aan op de website dat het een week later is en geen beloftes maken. Succes verder, ben inmiddels bij Megekko goed geholpen.
Klantenservicezij beloven iets maar komt het niet na. Zit wel een groot verschil tussen "vrijdag verzonden" en "status niet leverbaar".