ALTERNATE.nl

Kwam in mijn zoektocht uit op alternate en een laptop met de specs die ik zocht. keuze was voor alternate vanwege prijsstelling en het spelletje arc raiders en 50 euro steam te goed. zo las ik het bij het product op de website. ik heb de na wikken en wegen geplaatst en dat ging prima. verdere process was ook goed. ik ken alternate al heel lang en vaker wat in het verre verleden gekocht.

keurige doos en het product in een keurige product doos verpakt. product was volgende dag conform belofte bij mij en ik moest me legitimeren met code bij de bezorger. kan weinig bedenken hoe dit beter zou kunnen.

Wat mij een vervelend gevoel is dat ik een product koop met een spelletje en een steam tegoed maar dit er niet bij zit. wat ik me dan nog een meer vervelend gevoel geeft is als je een email stuurt naar hun email je een ticket terug krijgt maar verder niets meer hoort. helemaal niets. ik vind dit niet okay. geen spelletje, geen tegoed en geen reactie, fijne feestdagen, alternate.

update, ik kreeg een reactie.

"In elk geval zijn deze acties door de fabrikant geadverteerd en functioneert onze website enkel als een medium. Voor verdere afhandeling wil ik je daarom graag refereren naar de fabrikant."

en,

"- De actie van arc raiders liep van 07/10/2025 tot 04/11/2025"

Dit was voor mij niet duidelijk of vermeld op de website. Daar rust een verplichting vanuit de wet bij Alternate.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl