ALTERNATE.nl

Videokaart besteld, helaas was de kaart duidellijk al eerder uit de doos geweest. Geen shrinkwrap, kleine beschadiging bij klep van doos, kaart was rommelig in de antistatische zak geplaatst met wat stickerlint. Ik vind dit een naar idee, heeft dit ding in een showmodel gezeten? Heeft een andere klant er al mee zitten rommelen? Teruggestuurd met de vermelding dat ik geen tweedekansje wil. Retourproces ging wel vrij soepel, snel geld terug, echter de retourkosten wel zelf moeten betalen (hetgeen ook vermeld staat in de voorwaarden). VOnd het wel vervelend dat het retourlabel dat je krijgt zonder verzekering was, die kun je later namelijk niet meer toevoegen. Dan had ik zelf een label aan moeten maken en dan had ik dubbele verzendkosten gehad. Over het algemeen zeer tevreden met alternate, maar ik wil geen teruggestuurde spullen tenzij ik specifiek voor een tweedekansje kies.

Redelijk verpakt, maar zoals gezegd, doos van videokaart was al open geweest.

Retourproces op zich soepel, zou de klant wel de optie willen geven om bij retour (die hij toch zelf moet betalen) een verzekering erbij te kunnen nemen (2,5 euro extra).

Scorekaart voor ALTERNATE.nl